top of page

Grace de boer

Fysiotherapeute

Mijn naam is Grace de Boer-Lemmers, al een aantal jaren enthousiast lid van TCK.  Ik ben getrouwd met Marcel, hij is een fietser in ons team. Samen zijn we de ouders van Luc en Kirsten.

Voor mij is het de 5e keer dat ik meedoe met de Roparun, een beetje ervaren ben ik al. Maar het is de eerste keer dat ik mee doe in een team waarbij ik van te voren alle teamleden ken.  Dat maakt het ook voor mij een bijzonder avontuur: zo leuk om met dit gezellige team ons een jaar lang in te zetten voor een goed doel. Een uitdaging, sportief maar ook financieel!

 

Ik werk als oncologie/oedeemfysiotherapeut dus iedere dag ben ik in gesprek met veel kankerpatiënten. En in die gesprekken hoor je waarin Roparun het grote verschil kan maken: extra ondersteuning waar nodig is. De kwaliteit van leven (dat vinden wij fysio’s belangrijk!) verbeteren voor mensen met kanker. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele chemostoelen, informatie centra, inrichtingen voor hospices, hoofdhuidkoelers, psychosociale ondersteuning, etc. (waar zorgverzekeraars geen geld aan uitgeven.)

Het motto van de Roparun is dan ook; Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden.

Daar werk ik heel graag aan mee!

Mijn rol in ons team is duidelijk: als fysiotherapeut zorg ik ervoor dat het team soepel en ongeschonden op de Coolsingel aankomt!

 

Doe met ons mee dit jaar, kom naar onze gezellige activiteiten en laten we zorgen dat we met zijn allen een flink bedrag ophalen voor dit prachtige doel!

Groetjes,

Grace

bottom of page