top of page

Jan grizell

Chauffeur

Mijn naam is Jan Grizell ik ben49 jaar jong, getrouwd met Nuomi Grizell en de trotse vader van Tom, Luuk en Anna.

Binnen het tennisrunners team TCK maak ik onderdeel uit van de logistieke ploeg en hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een succesvolle roparun 2017.

 

Ook ik ben in het verleden geconfronteerd met de vreselijke gevolgen van de ziekte kanker en wel bij mijn oudste zoon Tom.

Bij hem werd op 1 jarige leeftijd een kiemcel tumor geconstateerd. Mijn vrouw Nuomi heeft  in een eerder stuk over haar deelname in  de roparun hier al wat meer over verteld, maar neemt u van mij aan de wereld vergaat op het moment dat je te horen krijgt dat zo’n onschuldig klein ventje moet vechten voor zijn leven.

 

Hoe blij en trots ben je dan als vader dat juist hij in 2017 als loper meedoet in dit zelfde roparun team. Maar vooral hoe goed weet je dat er nog zoveel strijders tegen deze vreselijke ziekte zijn.

 

Daarom aan u de vraag steun ons door aan een van onze activiteiten deel te nemen, een bijdrage te geven of liefst nog een groot sponsor bedrag aan ons te doneren. Wij maar vooral de strijders tegen deze ziekte, zijn u zeer dankbaar

bottom of page