top of page

Leon peskens

Chauffeur

Mijn naam is Leon Peskens, 53 jaar en getrouwd met Nelleke (van de cateringJ). Wij hebben 2 kinderen, dochter Lianna en zoon Antony, die de Roparun gaat lopen. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig pensioenadviseur en financieel planner. Dit betekent dat ik dagelijks met mijn klanten, naar hun huidige situatie en naar hun toekomst kijk.

 

In mijn vrije tijd speel ik in een leuk team op onze vereniging TCK, met Cock V. Peter H. en Theo v.d. W. En laten die mannen nu ook super enthousiast zijn en in het team zitten.  Het idee om met het “Tennis Runners TCK”  team deel te nemen aan de Roparun en hier zelf ook deel van uit te maken is geweldig.

 

Enerzijds om met een hecht, betrokken en leuk team grenzen te verleggen en een prestatie van formaat neer te gaan zetten. Anderzijds, en dat is nóg veel belangrijker, een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Iedereen is in zijn of haar (directe) omgeving wel geconfronteerd (geweest) met deze ziekte. En iedereen is ervan overtuigd dat hier iets tegen gedaan moet worden. Het zou al geweldig zijn wanneer onze financiële teambijdrage voor een aantal kankerpatiënten iets extra’s kan betekenen. Uiteraard hoop ik dat wij, met onze bijdrage, ervoor kunnen zorgen dat veel meer patiënten dit gegund is.

 

Mijn bijdrage aan het Roparun team is vooral om, als chauffeur, een ieder op het juiste moment op de juiste plaats op het juiste tijdstip te laten zijn. Met een sterke bak koffie, een goede TomTom en support van de teamleden, heb ik hier alle vertrouwen in.

 

Ik wens iedereen van ons team ontzettend veel succes en vooral ook veel plezier bij de voorbereidingen en de geweldige happening in juni 2017.  En stiekem hoop ik dat iedereen die van dit initiatief af weet ons onvoorstelbaar gaat verrassen met een financiële bijdrage. 

bottom of page