top of page

Mandy Velthuijzen

Coördinator / fietser

Hi, Ik ben Mandy Velthuijzen en ben 24 jaar. In het dagelijkse leven werk ik op een accountantskantoor en ben ik met de vervolgopleiding bezig voor accountant. 

 

Binnen het team is mijn functie assistent captain en penningmeester. Ik zorg ervoor (natuurlijk samen met de andere deelnemers) dat alles soepeltjes verloopt tijdens het evenement en voorafgaand uiteraard ook. In 2015 heeft mijn schoonzus, een vriend en alle andere deelnemers mij erg geïnspireerd om deel te nemen aan de Roparun. Ik dacht “ik wil ook mijn steentje bijdragen aan de stichting Roparun voor al die mensen die een ongelofelijk zware strijd voeren tegen die rotziekte”. Niet wetende dat ik vanaf december 2015 één van hen ben.

 

Op 14 september heb ik gelukkig een mooie uitslag gekregen. De kanker is m'n lichaam uit en ben ik weer helemaal gezond. Tijdens mijn behandelingen heb ik kunnen zien wat de Roparun voor mooi werk verricht. Door dit zelf gezien te hebben ben ik nog gemotiveerder om als team met een mooi bedrag over de finish te komen. 

bottom of page