top of page

Marcel de boer

Fietser

Hallo, mijn naam is Marcel de Boer, 48 jaar, getrouwd met teamlid Grace en vader van Luc en Kirsten. Sinds 2007 ben ik zelfstandig bouwkundig adviseur met als voornaamste klant de gemeentelijke overheid. Ik ben een redelijk fanatieke sporter. Naast het windsurfen, suppen, fietsen en hardlopen, tennis ik sinds een paar jaar bij het gezelligste team van TC de Kooistee, Heren-6. 

Toen Cock een jaar geleden de plannen voor een Roparun-team naar voren bracht, was ik meteen enthousiast. Grace heeft al aan een aantal Roparuns meegedaan en ook een goede vriend van ons heeft al eens meegefietst. De Roparun is lang, zwaar, uitputtend maar ook uitdagend, spannend en de ultieme groepsprestatie. Bij thuiskomst klonken de verhalen over de tocht, het teamgebeuren en het eindfeest altijd zo enthousiast, daar wilde ik ook wel een keer deel van uitmaken. Volgend jaar is dat zover, in het team ben ik één van de fietsers.

De rol van de fietser is het letterlijk en figuurlijk uit de wind houden van de loper. De fietser fungeert als navigator en begeleidt de loper langs het gehele parcours. Het zal  's nachts best pittig zijn maar ik heb er heel veel zin in.

Gedurende de komende maanden gaat u de Tennis Runners TCK regelmatig tegenkomen. Doneer wat u missen kan. Met uw bijdrage komen we tot een fantastisch eindbedrag en kunnen we de mensen met kanker een moment van geluk laten ervaren.

bottom of page