top of page

Michael kijf

Loper

Hoi Allemaal 

Mijn naam is Michael Kijf, 32 jaar en ook ik hoor bij het team ‘’Tennis Runners TCK’’! Mijn taak binnen het team is loper en ik ben onderdeel van het bestuur Tennis Runners TCK.

Oktober 2012 veranderde mijn leven totaal. Er werd bij mij teelbalkanker gevonden en binnen 24 uur lag ik op de operatie tafel en had ik inmiddels een Ct-scan gehad. Hierop zagen ze dat ik een uitzaaiing had in een lymfklier in de buik. Voor de lymfklier heb ik 9 weken intensieve chemotherapie gehad en februari werd ik ‘’genezen’’ verklaard.
Maar helaas na een controle Ct-scan in oktober 2013 zagen ze dat de lymfklier weer gegroeid was en ik een zware buik operatie moest ondergaan om deze te verwijderen. Sindsdien ben ik gezond en totaal hersteld! 
Ik ben in oktober 2014 vader geworden (ja ik heb iets met die maand) van Elif!  

Waarom ik mee doe met de Roparun? Mijn ziekte was gelukkig goed behandelbaar maar helaas nog niet alle vormenen zijn zo goed te behandelen. Meer onderzoek is belangrijk! Maar natuurlijk loop ik voor de mensen die er nog tegen vechten of die we helaas al zijn verloren aan deze verschrikkelijk ziekte… 

Groeten Michael

bottom of page