top of page

Nelleke peskens

Cateraar

Hallo, mijn naam is Nelleke Peskens. Net als veel mensen heb ik buiten een aantal teamleden en andere dierbaren die de strijd tegenkanker gelukkig gewonnen hebben, ook een aantal belangrijke mensen verloren aan deze ziekte. Uiteraard kan er niet genoeg gedaan worden voor verder onderzoek om deze ziekte nog beter te kunnen bestrijden en gelukkig gebeurt dat ook. Voor degenen waarvoor genezing helaas niet mogelijk is, is het van groot belang de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te waarborgen. Dit is precies waar de opbrengst van de RopaRun voor bedoeld is. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. 

 

De RopaRun is natuurlijk een heel sportief gebeuren. Helaas zit het er niet in dat ik zoveel kilometer loop of zelfs fiets. Voor mij houdt het zo’n beetje op bij een flinke wandeling en een balletje slaan op onze tennisvereniging. Maar… gelukkig moeten de sportievelingen onder ons goed voorzien worden van voedsel en drank, dus mag ik deel uitmaken van de cateringgroep. Buiten natuurlijk de broodnodige trainingen zijn er al een aantal gezamenlijke activiteiten geweest voor de inzameling van geld en er volgen natuurlijk nog veel meer acties. Inmiddels is er een echte RopaRun familie en ik ben trots op het feit dat ik hier deel vanuit kan maken. Wij werken met veel plezier naar ons einddoel toe, dat af en toe best eens zwaar en emotioneel zal zijn, maar wij gaan ervoor! 

Bezoek onze website eens; www.tennisrunners_tck.nl of neem een kijkje op onze Facebook pagina. 

Wij zijn ontzettend blij met donaties (klein of groot!) en/of deelname aan een van onze activiteiten. Alle kleine beetjes helpen om iets groots neer te zetten. 

 

Groetjes, Nelleke

bottom of page