top of page

Nuomi grizell

Fietser

Hallo allemaal

 

Ik ben Nuomi Grizell, 44 jaar, getrouwd met Jan en moeder van drie kinderen.

Een aantal van jullie zullen mij kennen van de tennis en/of als jeugdcommissielid van tennisvereniging TCK.

In het dagelijks leven werk is als teamleider bij Argos Zorggroep waar ik leiding geef aan een enthousiast team werkzaam binnen een van onze revalidatie afdelingen.

 

Mijn rol binnen Tennisrunners TCK is van alles wat, ik denk mee in de sponsorwerving evenementen, zal als fietser deelnemen aan de Run en kan indien nodig zelfs als loper ingezet worden.

 

17 jaar geleden bestond mijn wereld in een klap niet meer. Onze oudste zoon Tom (dat is inderdaad een van de deelnemers) toen net 1 jaar kreeg eigenlijk voor ons  uit het niets de diagnose kanker.

Dezelfde rot ziekte waardoor ik op 6 jarig leeftijd mijn vader ben verloren (mijn vader was toen pas 34 jaar). De vorm lymfeklier kanker waaraan mijn vader overleed is nu door alle ontwikkelingen gelukkig te genezen.

 

Voor ons maar vooral voor Tom begon een gevecht van 1 jaar waarin Tom na 2 kleine en 1 grote operatie en 15 chemokuren de strijd wel heeft gewonnen. Als kleine jongen gaf hij nooit de moed op en maakte ons op die manier duidelijk dat opgeven geen optie was.

Van dichtbij maakt is dus helaas te vaak mee hoe belangrijk onderzoek, maar ook goede begeleiding en verzorging is.

Ik hoefde dan ook geen moment na te denken toen mij gevraagd werd om aan de Roparun 2017 mee te doen waarbij ook nu weer het motto is opgeven is geen optie.

bottom of page