top of page

Peter huizer

Chauffeur

Hallo allemaal,

Ik ben Peter Huizer, getrouwd met Anita en trotse vader van twee kinderen, Felicity en Justin.


Toen we op een doordeweekse dag, na het slaan van een balletje, lekker onder de overkapping op de tennisvereniging wat zaten na te babbelen en Cock, onze captain, het over de Roparun had gaf ik hem te kennen daar graag mijn steentje aan bij te willen dragen. 
 

Ik zal me tijdens de Roparun in gaan zetten als chauffeur en zal tussentijds deelnemen aan enkele activiteiten die hard nodig zijn om geld bij elkaar te krijgen om kanker te bestrijden en/of draaglijker te maken. 
 

In mijn directe omgeving heb ik, zoals veel mensen van mijn leeftijd
( 55 ), te maken gehad met mensen die door deze vreselijke ziekte zijn getroffen. Ik heb zelf een zus die het helaas niet zal redden en het toeval wilt dat ik gisteren ( 19-09-2016 ) iemand de laatste groet heb gebracht die de strijd ook niet heeft mogen winnen. Wat ben ik, en velen met mij, opgelucht en blij dat Mandy het bericht kreeg dat ze genezen is.
Meer motivatie heb je uiteraard niet nodig om je in te zetten om deze ziekte zoveel als mogelijk te bestrijden. We gaan ons doel zeker verwezenlijken en zullen met z’n allen in 2017 trots de Coolsingel halen.

Groetjes, 
Peter

bottom of page