top of page

Tim velthuijzen

Loper

Goedemiddag allemaal,

 

Mijn naam is Tim Velthuijzen, 20 jaar, en ook ik ben onderdeel van het Roparun team “Tennis Runners TCK”. Momenteel ben ik flink aan het trainen om als loper of fietser, samen met het gehele team in 2017 de finish in Rotterdam te halen.

 

Helaas heb ik, net als vele andere teamleden, al op jonge leeftijd ondervonden hoe slopend de ziekte kanker kan zijn. Zelf is er bij mij op 16-jarige leeftijd een hersentumor geconstateerd. Dankzij het uitstekende werk van vele artsen en verpleegkundigen, ben ik hier na een lang revalidatieproces haast volledig van hersteld. Momenteel wordt mijn zus, Mandy Velthuijzen, behandeld aan lymfklierkanker. Gedurende mijn eigen en haar behandelingen ben ik mijzelf gaan realiseren hoe krachtig en toegewijd alle artsen, onderzoekers en verpleegkundigen moeten zijn, om elke dag met volle inzet ervoor te zorgen dat deze nare ziekte een stuk verdraagbaarder wordt voor vele mensen.     

 

Samen met mijn team, wil ik middels het rennen van de Roparun iets terug voor doen voor hun fantastische werk en dat kan alleen met de hulp van jullie, als donateur of sponsor. Daarom zou ik zeer dankbaar zijn als jullie ons willen helpen, door een mooi bedrag te sponsoren aan ons team.

 

Gr. Tim

bottom of page