top of page

Wilma de Zoete

Loper

Hoi,

 

Ik ben Wilma de Zoete, nét 50 jaar, al een hele tijd gelukkig getrouwd met Patrick, en moeder van Jory en Lars. Ik werk bij Spie Industry (Mechanical) in Schiedam op de projectadministratie, en ben eigenlijk altijd met getalletjes in de weer. Dat vind ik leuker dan me met tekst bezig te moeten houden.

 

Voor TCK ben ik geen onbekende. Toen Jory bij de jeugd zat, heb ik een aantal jaar met veel plezier in de jeugdcommissie gezeten. Wat is het dankbaar als je iets voor de club van je kind kunt betekenen! Sport is altijd heel belangrijk voor mij geweest. Naast dat ik onder de mensen ben, onderhoud ik mijn conditie en is bewegen een uitlaatklep. Na softbal en voetbal is hardlopen mijn grote passie! Dat doe ik inmiddels 16 jaar, en ben ook al zo lang lid bij Voorne Atletiek Vereniging in Brielle. Ik ben ooit begonnen met 4x2 minuten, en ben er heel trots op 9x de marathon van Rotterdam gelopen te hebben.

 

Wat een eer vond ik het, dat ik gevraagd werd voor het Roparun team Tennis Runners TCK! Naast secretaris van de Stichting, zal mijn grootste bijdrage bestaan uit het begeleiden van de trainingen, die in mei 2016 starten. Daarnaast hoop ik als loper in 2017 vanuit Parijs op de Coolsingel te finishen met een fantastisch team, om samen geld op te halen voor mensen met kanker! Motivatie hoef ik niet te vinden : mijn vader is aan longkanker overleden, mijn zus is in 2014 behandeld aan eierstokkanker, hopelijk overwint zij die vreselijke ziekte. Begin 2016 werd bij mijn broer longkanker geconstateerd, op 30 april heeft hij helaas de strijd verloren. Eén ding weet ik zeker … WE GAAN HET NIET DROOG HOUDEN!!!

bottom of page